MediaWatch

USA fastholder Microsoft opsplitning

Den amerikanske anklagemyndighed skriver i en 150 siders lange indstilling til appeldomstolen indleveret i fredags, at Microsoft er et klassisk eksempel på monopolisering, hvor Microsoft bruger sin markedsdominans til at bevare eller udvide dets magt. Det skriver Reuters.

Distriktsdomstolen gjorde dermed rigtig i at dømme Microsoft for dets vidtrækkende ulovlige handlinger, fremføres det i brevet. Microsoft klagede overfor appeldomstolen i november over, at domstolens fremgangsmåde havde været behæftet med fejl og beskrev ordren om at selskabet skulle opsplittes som en yderliggående løsning.

Kursen på Microsoft aktien faldt i fredags på Nasdaq børsen med 1-1/2 dollar til en lukningskurs på 53-1/2. Indenfor de seneste 52 uger har kursen ligget mellem 40-1/4 og 116-1/16 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs