MediaWatch

USA fastholder Microsoft opsplitning

Den amerikanske anklagemyndighed skriver i en 150 siders lange indstilling til appeldomstolen indleveret i fredags, at Microsoft er et klassisk eksempel på monopolisering, hvor Microsoft bruger sin markedsdominans til at bevare eller udvide dets magt. Det skriver Reuters.

Distriktsdomstolen gjorde dermed rigtig i at dømme Microsoft for dets vidtrækkende ulovlige handlinger, fremføres det i brevet. Microsoft klagede overfor appeldomstolen i november over, at domstolens fremgangsmåde havde været behæftet med fejl og beskrev ordren om at selskabet skulle opsplittes som en yderliggående løsning.

Kursen på Microsoft aktien faldt i fredags på Nasdaq børsen med 1-1/2 dollar til en lukningskurs på 53-1/2. Indenfor de seneste 52 uger har kursen ligget mellem 40-1/4 og 116-1/16 dollar.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs