MediaWatch

O2 hovedleverandør til Microsoft

Efter at have arbejdet som lokal samarbejdspartner for Microsoft i hhv. Danmark, Sverige og Norge gennem de sidste fire år, har det nordiske webbureau O2 Interactive Media pr. den 1. januar fået rollen som hovedleverandør til Microsofts lokale produktioner på nordisk plan.

- Vi ser frem til at arbejde videre med O2, som tydeligt har bevist, at de har kompetencen og kreativiteten samt forståelsen for vores forretningsmæssige behov, siger Eva-Mia Franzén, Webchef hos Microsoft Norden.

- For os på O2 kommer dette som en glædelig bekræftelse på det gode samarbejde, vi har haft med Microsoft gennem de sidste fire år, siger Erik Afzelius, adm. dir., O2 Sverige.

- For O2 Danmark forventer vi, at denne blåstempling af vores kompetencer særligt indenfor området lokalisering vil betyde øget aktivitet og yderligere ekspansion af O2 i Danmark, siger Johan Sixtenson, adm. dir., O2 Danmark. Vi forventer således at udvide vores kundeportefølje væsentligt gennem det næste år, og vi har et ønske om at kunne nå en fordobling af antallet af medarbejdere i løbet af 2001.

O2's kontor ligger i København, og virksomhedens aktivitetsradius dækker primært Øresundsregionen. På baggrund af det udtalte ønske fra begge sider af Sundet om etablering af et tættere samarbejde i Øresundsregionen, giver ovenstående melding fra Microsoft yderligere anledning til at kunne forvente, at O2 Danmarks mål vil blive nået i løbet af det kommende år.

O2 startede i Stockholm i 1996 med at yde konsulentbistand inden for internetbaseret kommunikation, herunder informations-, kommunikations- og forretningsløsninger, ekstranet, intranet samt web/cd-rom hybridløsninger.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs