MediaWatch

Sløj start på året for HP

Hewlett-Packard har således meddelt, at virksomheden forventer at levere et resultat for første kvartal 2001, som er lavere, end der hidtil har været ventet. Årsagen er ifølge HP den generelle svækkelser af økonomien kombineret med en nedgang i såvel erhvervslivets som privates IT-forbrug - især i USA, skriver Reuters.

HP forventer nu et første kvartal med en indtjening på 35-40 cent per aktie i modsætning til de tidligere forventninger om en indtjening på 42 cent per aktie. Samtidig med nedjusteringen vedrørende selskabets indtjening, trak HP en melding fra begyndelsen af december tilbage om det forventede salg i 2001. I meldingen vurderede HP, at selskabet i 2001 ville øge salget med 15-17 procent i 2001.

HP's topchef Carly Fiorina udtalte i forbindelse med nedjusteringen: "December was like somebody turned the lights out" og afstod på grund af afmatningen i markedet endvidere fra at komme med meldinger om HP's forventninger til hele 2001.

Carly Fiorina er i øvrigt netop blevet formand for bestyrelsen hos Cisco, som er verdens førende producent af netværksudstyr.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs