MediaWatch

Tele Danmark vil købe polske ISP’ere

Tele Danmark ligger i fremskredne forhandlinger med polske Softbank om at overtage i alt seks Internet-udbydere, som Softbank helt eller delvist ejer, skriver New2biz Poland ifølge Børsen. Planen er at samle de seks Internet-udbydere i et fælles selskab under navnet Net2net.

Ifølge oplysningerne har Softbanks bestyrelsesformand, Alexander Lesz, udtalt til dagbladet Prawo, at parterne er nået langt i forhandlingerne. Tele Danmark er angiveligt den eneste bejler til selskaberne og handlen forventes afsluttet i løbet af første kvartal 2001.

Tele Danmark er allerede repræsenteret på det polske mobilmarked via det polske selskab Polkomtel, som ejes i fællesskab med britiske Vodafone. Polkomtel vandt i december en UMTS licens i Polen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs