MediaWatch

Tele Danmark vil købe polske ISP’ere

Tele Danmark ligger i fremskredne forhandlinger med polske Softbank om at overtage i alt seks Internet-udbydere, som Softbank helt eller delvist ejer, skriver New2biz Poland ifølge Børsen. Planen er at samle de seks Internet-udbydere i et fælles selskab under navnet Net2net.

Ifølge oplysningerne har Softbanks bestyrelsesformand, Alexander Lesz, udtalt til dagbladet Prawo, at parterne er nået langt i forhandlingerne. Tele Danmark er angiveligt den eneste bejler til selskaberne og handlen forventes afsluttet i løbet af første kvartal 2001.

Tele Danmark er allerede repræsenteret på det polske mobilmarked via det polske selskab Polkomtel, som ejes i fællesskab med britiske Vodafone. Polkomtel vandt i december en UMTS licens i Polen.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs