MediaWatch

Altavista fravælger børsintroduktion

Alta Vista forklarer ændringen i selskabets børsplaner med de fortsatte ufordelagtige forhold på de finansielle markeder, skriver newsbytes.com.

Alta Vista annoncerede oprindeligt selskabets planer om en børsintroduktion tilbage i december 1999, men aflyste planerne igen i april 2000, i forbindelse med det kraftige fald i IT-aktierne verden over. Efterfølgende har de finansielle markeder ikke nået en for Alta Vista tilfredsstillende stabilitet, hvorfor selskabet nu har valgt at se bort fra en børsintroduktion.

Alta Vista håbede oprindeligt på, at kunne hente cirka 281 millioner dollar ved at udbyde 15 millioner aktier til en pris på 18-20 dollar per aktie.

I september afskedigede Alta Vista 25 procent af medarbejderstaben, og ændrede samtidig strategi ved at skifte fokus fra portalvirksomheden tilbage til den oprindelige fokus på søgemaskine-aktiviteterne.

I analysefirmaet MediaMetrix opgørelse over Top 50 websites i november, indtog Alta Vista en niendeplads med næsten 20 millioner unikke besøgende.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs