MediaWatch

Danmark overhaler USA på Internet

Ifølge en netop offentliggjort opgørelse foretaget af det amerikanske internet-målingsfirma, NetValue, er 52,2 procent af de danske husstande koblet op på Internettet. Dermed er Danmark ifølge NetValue det land i verden, som har flest husstande koblet på Internettet i forhold til det totale antal husstande. Selv USA er blevet overhalet med 0,2 procent, idet antallet af husstande med Internet opkobling i USA ligger på 52 procent.

På tredjepladsen kommer Singapore med 47,4 procent af antallet af husstande på nettet. Singapore og en række andre asiatiske lande som Taiwan, Korea, Hong Kong og Kina har i øvrigt haft en kraftig vækst i antallet af Internet opkoblinger og tegner sig for den mest signifikante vækst i den nye opgørelse.

De asiatiske Internet brugere er desuden klart førende med hensyn til, hvor meget tid, der anvendes på Internettet. Helt i top er Korea, hvor hver enkelt bruger i gennemsnit anvender Internettet 18,1 timer om måneden, hvilket er mere end dobbelt så meget som de førende lande i Europa. Hong Kong er på andenpladsen med 12,2 timer om måneden per bruger, mens USA kommer ind på en tredjeplads med 10,8 timer per bruger. I Danmark er det gennemsnitlige brug ifølge NetValue på 4,4 timer per bruger.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs