MediaWatch

CNN overvejer masseafskedigelser

CNN meddelte i starten af december sin 4000 mand store medarbejderstab, at der fra begyndelsen af det nye år ville blive iværksat en gennemgribende evaluering af samtlige medarbejdere, og at der kunne forventes en vidtrækkende bekendtgørelse i forbindelse hermed, skriver The Wall Street Journal.

Planen synes nu på vej mod effektuering og kommer samtidig med, at Time Warner forbereder sin forestående fusion med AOL, America Online. Det er forventet, at det centrale element vil omhandle afskedigelser i størrelsesordenen 500 til 1000 medarbejdere.

Der hersker fortsat usikkerhed om hvornår de forventede afskedigelser vil finde sted. Det samme gør sig gældende for hvilke divisioner i CNN der vil blive berørt.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs