MediaWatch

Nyt søgeområde på opasia

I forbindelse med opasia.dk's ansigtsløft præsenteres et nyt og forbedret søgeområde. I samarbejde med BTLôôkSmart får brugerne mulighed for at finde hvad, de søger på Nettet. Opasia.dk supplerer sin oprindelige Alta Vista-søgemaskine med et stadigt voksende katalog over kvalificerede links på den danske del af Nettet. Hver enkelt side bliver gennemset og vurderet af professionelle redaktører hos BTLôôkSmart. Er kvaliteten i orden, optages siden og præsenteres ved en søgning i kataloget - med link og en kort beskrivende tekst.

- Med det nye link-katalog giver vi brugeren en mere overskuelig søgning. Samtidig er vores valg af samarbejdspartner en garanti for, at alle links er kvalificerede og udvalgt ud fra samme værdier, som opasia.dk lægger til grund, når vi prioriterer indhold, siger Mette Refshauge, redaktionschef på opasia.dk.

Udover den store samling af danske links får opasia.dks brugere også direkte adgang til BTLôôkSmarts globale katalog, der indeholder mere end 2,3 millioner internationale links - udvalgt og godkendt på samme måde som de danske.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs