MediaWatch

Dansk VPN router på vej

Q-networks lancerer i dag to nye VPN routere. Den hurtigste, Q-VPN 300, er i stand til at kryptere signaler ved 300 Mbit/s - selv ved den tunge 3DES 128 bit kryptering. Routeren henvender sig derfor primært til store, båndbreddekrævende virksomheder.

For at nå bredt ud til virksomheder og kommuner - også dem uden VPN teknologi - lancerer Q-networks desuden Q-VPN 30. Den har sin største styrke i forholdet mellem pris og performance, idet den har integreret meget andet end VPN funktionaliteter.

Ligesom Q-VPN 300 har den en unik IP baseret båndbreddebegrænsning, hvilket giver mulighed for at kontrollere båndbredden til og fra enkelte eller udvalgte enheder i et netværk.

- Vi kommer med VPN routere til to forskellige segmenter. Hver især har de egenskaber fuldt på højde med konkurrenternes produkter. Det er ikke set før med dansk udviklede VPN routere, siger direktør i Q-networks, Erik Bernskov.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs