MediaWatch

Ny finansdirektør i Mobilix

Lars Nordmark, der er 34 år, kommer fra en stilling som finansdirektør i Hutchison Telecom GmbH i Münster i Tyskland, og har således en solid indsigt i televerdenen og de økonomiske mekanismer, som er typiske for virksomheder i denne branche.

- Mobilix er såmænd heller ikke så fremmed for mig, siger han. For lige som Mobilix er Hutchison Telecom en del af Orange-gruppen, og det har været påfaldende, hvor forholdsvis ens de to virksomheder fungerer. Lige bortset fra tonen mellem medarbejderne, som er noget mindre formel på disse breddegrader.

Det er ikke mindst den nordiske omgangstone og kemi mennesker imellem, som har fået Lars Nordmark til at vælge sin nye stilling i Danmark. Lars er svensker, men forlod Sverige kort efter sin studentereksamen for at gennemgå en seks-årig universitetsuddannelse i økonomi på forskellige amerikanske universiteter.

Selv om der nu er fast forbindelse mellem Sverige og Amager, vil Lars Nordmark blive boende i Danmark med sin tyske hustru Astrid og sønnen Bjarne. Fordi han synes, det er vigtigt at lære det danske sprog.

...men måske også fordi danskerne er lidt lettere at have med at gøre på tennisbanen, hvor han gerne tilbringer en del af sin fritid. Lars hørte til Sveriges top-20 i Edberg-generationens tenniselite. Og så har han jo altid Øresundbroen lige uden for døren, når han trænger til at gense hjemlandet eller ishockey-kammeraterne i Malmø.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs