MediaWatch

Udfordrende kvartal for Cisco

John Chambers, der er president og CEO for Cisco Systems, udtalte onsdag, at økonomien er under hurtigere opbremsning end folk er klar over, og det påvirker absolut også Cisco, skriver Financial Times. Chambers udtalelse fik i går kursen på Cisco's aktier til at falde 2,36 procent til en lukningskurs på 36,25 dollar på børsen i New York.

Chambers tilføjede, at fremtidsudsigterne for de næste par kvartaler ikke så alt for godt ud for Cisco, men at han følte sig fortrøstningsfuld på længere sigt.
Chambers' advarsler er specielt alarmerende fordi analytikere ellers havde forventet, at Cisco ville være et af de selskaber, som klarede sig bedre i tilfælde af en nedgang af økonomien. Nasdaq steg dog til trods for Cisco's lettere negative meldinger med 71 points sent på eftermiddagen.

Chambers fremførte sine kommentarer ved en konference om Internet, software og netværk, afholdt af finanshuset Morgan Stanley Dean Witter. Cisco's regnskabskvartal slutter den 27. januar.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs