MediaWatch

MS lancerer Office pakke til Apple

Microsoft planlægger at lancere den nye Office pakke til Apple's OS X system i efteråret, oplyser Kevin Browne, der leder Microsoft's Macintosh enhed, ifølge Financial Times.

Ved at lancere en Apple-udgave af dets Office pakke viser Microsoft, at det har tillid til Apple's system, og det er en stor hjælp for det problemramte Apple Computer, der forrige år måtte udsende to profitadvarsler og erkende, at salget af dets produktserier ikke havde været tilfredsstillende.

Apple planlægger at udsende det næste generation af OS X operativ systemet i marts 2001 for at øge efterspørgslen efter dets farverige computer produkter. Analytikere har imidlertid advaret om, at det vil blive svært for Apple at skabe tilstrækkelig interesse for dets computere uden en Office pakke.

Microsoft Office, der blandt andet består af tekstbehandlingsprogrammet Word, Excel regneark og Outlook e-mail, er et af verdens mest brugte software pakker.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs