MediaWatch

Tele-kommissær kritiserer 3G intro

Det faktum, at introduktionen af tredje generations mobiltelefoni tjenester i Europa ikke har været harmoniseret, vil få betydning for de forskellige mobiloperatørers profit og timing. Ifølge tele-kommissæren blev EU's medlemsstater, allerede for to-tre år siden, opfordret til at indtage en fælles tilgang til fordelingen af radio-spektret, men muligheden blev forpasset, skriver AFX.

Verrue mener, at det står klart, at introduktionen af 3G ikke er særlig harmoniseret med hensyn til allokering af radiospektret og prisen for introduktion, og det har i mange tilfælde øget usikkerheden generelt.

Den omfattende usikkerhed har gjort, at implementeringen af 3G kommer til at foregå over en længere periode med en række mellemliggende løsninger som GPRS og Edge teknologierne.

Verrue tilføjer, at hvis han skal være helt ærlig, så arbejder hans departement allerede i dag aktivt på fjerde generations mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs