MediaWatch

Tele-kommissær kritiserer 3G intro

Det faktum, at introduktionen af tredje generations mobiltelefoni tjenester i Europa ikke har været harmoniseret, vil få betydning for de forskellige mobiloperatørers profit og timing. Ifølge tele-kommissæren blev EU's medlemsstater, allerede for to-tre år siden, opfordret til at indtage en fælles tilgang til fordelingen af radio-spektret, men muligheden blev forpasset, skriver AFX.

Verrue mener, at det står klart, at introduktionen af 3G ikke er særlig harmoniseret med hensyn til allokering af radiospektret og prisen for introduktion, og det har i mange tilfælde øget usikkerheden generelt.

Den omfattende usikkerhed har gjort, at implementeringen af 3G kommer til at foregå over en længere periode med en række mellemliggende løsninger som GPRS og Edge teknologierne.

Verrue tilføjer, at hvis han skal være helt ærlig, så arbejder hans departement allerede i dag aktivt på fjerde generations mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs