MediaWatch

Ericsson: Ingen fejl i i-modetelefon!

Ifølge talsmænd for svenske Ericssons japanske datterselskab skulle den nye i-mode telefon, "Docomo by Ericsson ER209i", være behæftet med en fejl i sin kalenderfunktion. Ericsson stiller sig fuldstændig uforstående overfor påstanden og afviser at skulle have trukket et antal af de nye telefoner tilbage, skriver Vision.se.

Ifølge Kyoko Taka, talskvinde for Ericsson i Japan, er man siden i fredags begyndt at tilbagekalde den nye telefon, der kun har været i handlen i nogle få uger. Angiveligt skulle fejlen i kalenderfunktionen være et så stort problem, at det har været nødvendigt at tilbagekalde telefonen.

Markedschef i Ericsson Mobile, Jan Ahrenbring, ønsker ikke at kommentere sagen, da han ifølge eget udsagn ikke kender til den påståede tilbagetrækning. I fald dette virkelig havde noget på sig, ville jeg have hørt om det, således Ahrenbring. Direkte adspurgt er svaret et klart nej til, at der skulle være noget om sagen.

Ahrenbring ønsker ikke at oplyse, hvor mange ER209i telefoner, der foreløbigt er solgt, men bekræfter, at det drejer sig om en forholdsvis lille andel.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs