MediaWatch

Ericsson: Ingen fejl i i-modetelefon!

Ifølge talsmænd for svenske Ericssons japanske datterselskab skulle den nye i-mode telefon, "Docomo by Ericsson ER209i", være behæftet med en fejl i sin kalenderfunktion. Ericsson stiller sig fuldstændig uforstående overfor påstanden og afviser at skulle have trukket et antal af de nye telefoner tilbage, skriver Vision.se.

Ifølge Kyoko Taka, talskvinde for Ericsson i Japan, er man siden i fredags begyndt at tilbagekalde den nye telefon, der kun har været i handlen i nogle få uger. Angiveligt skulle fejlen i kalenderfunktionen være et så stort problem, at det har været nødvendigt at tilbagekalde telefonen.

Markedschef i Ericsson Mobile, Jan Ahrenbring, ønsker ikke at kommentere sagen, da han ifølge eget udsagn ikke kender til den påståede tilbagetrækning. I fald dette virkelig havde noget på sig, ville jeg have hørt om det, således Ahrenbring. Direkte adspurgt er svaret et klart nej til, at der skulle være noget om sagen.

Ahrenbring ønsker ikke at oplyse, hvor mange ER209i telefoner, der foreløbigt er solgt, men bekræfter, at det drejer sig om en forholdsvis lille andel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs