MediaWatch

Tokyo nedad på negativ stemning

Anført af børsens mest værdifulde aktie, NTT DoCoMo, der med et fald på 2,9 procent til kurs Y 2.03 m fortsætter sidste uges negative tendens, faldt såvel Nikkei 225, Nikkei 300 samt Topix indeksene, skriver Financial Times.

Ved middagstide, lokal tid, var Nikkei 225 således faldet 1,21 procent, svarende til 164.01 point til niveau 13,446.50. Nikkei 300 faldt med 2.87 procent mere end det dobbelte, og ligger nu i niveau 257.93. Topixindekset faldt ligeledes 16.31 point til niveau 1,255.06.

Teknologiaktierne har generelt set været ude af stand til at lukrere på det amerikanske Nasdaq indeks' moderate stigning natten til i dag. Blandt taberne er TDK verdens førende fremstiller af magnetbånd. Det indledende tab blev på 3,6 procent til kurs Y 10,700.

Sony og Canon har dog været istand til at gå imod den negative tendens og er således steget henholdsvis 0.9 og 2.6 procent.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs