MediaWatch

MTG sikrer finansiering af digital TV

Deutsche Bank AG London og MeritaNordbanken har netop sikret MTG en kredit på 900 millioner kroner lån gennem syndikering, hvor udlånsrisikoen er fordelt på flere finansieringsinstitutioner. Pengene skal anvendes til finansiering af den kostbare proces, det er at omstille Tv-transmissioner fra analoge til digitale TV-signaler. Tilskuddet i kassen skal også anvendes til den løbende drift og til at refinansiere eksisterende lån, skriver Vision-media.

- Det er vigtigt for MTG's virksomhed, specielt med den aktuelle digitale overgang i tankerne. Det sikrer en fleksibel finansiering af MTG's virksomhed som helhed, siger Hans-Holger Albrecht, direktør for MTG.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs