MediaWatch

Yahoo! under luppen

Timothy Koogle, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Yahoo, vil senere i dag offentliggøre portalens indtjening for fjerde kvartal. Trods det faktum, at analytikerne de seneste måneder har nedjusteret deres købsanbefalinger af Yahoo-aktien, forventes indtjeningen at opfylde markedsforventningerne, skriver Financial Times.

Yahoo, der engang havde en markedsværdi af 139 milliarder dollar, har i dag en værdi på blot 15 milliarder dollar. Faldet er sket på trods af, at portalen regnes for verdens mest profitable internetselskab og har en positiv bundlinje.

Investorerne forventes at være særdeles interesseret i, at høre hvad Timothy Koogle har at sige om udsigten for det kommende år. Herunder vil der især være rettet fokus på forventningerne for de onlinebaserede reklamer. Negative rapporter fra blandt andet Merrill Lynch samt Morgan Stanley Dean Witter, i sidste halvdel af 2000, har gjort det sværere for Yahoo at overbevise investorerne om at selskabet er værd at investere i. Yahoo's salg er for 99 procents vedkommende baseret netop på online reklamer.

Det er ligeledes forventet, at investorerne gerne vil høre om hvorledes Yahoo vil sprede sine indtægter fra dets 166 millioner registrede bruger.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs