MediaWatch

Microsoft chef til Danish Probe

Danish Probe's ny direktør tiltræder den 1. februar. Danish Probe er selskabet bag den dansk udviklede ABC Academy 2000 e-learning platform, som er baseret på en række unikke Internet teknologier og som bygger på Microsoft Platformen.

ABC Academy 2000, der er internationalt prisbelønnet indenfor Microsoft verdenen, gør det muligt for virksomheder og organisationer, hurtigt og effektivt, at opbygge interaktive kurser og uddannelsesprogrammer på Internettet. ABC Academy 2000 anvendes som platform for organisationens samlede e-learning aktiviteter i forbindelse med salg og produkttræning, internationale partner programmer, medarbejderuddannelse og executive træning.

E-Learning markedet anses for værende et af de kraftigst voksende markeder på Internettet de kommende år. Danish Probe fik i sommers tilført Venture Kapital fra et af Skandinaviens førende Venture selskaber, Slottsbacken Venture Capital. Torben Andersen skal være med til at styrke den fortsatte vækst og udvikling i selskabet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs