MediaWatch

Ellersandet.dk åbner online auktion

Målet med handelsportalen er at samle alle butikker på Internettet på kryds og tværs i de enkelte kategorier, så forbrugerne har et sted at gå hen, når de ville lave e-handel. En slags One-Stop-Shopping på Internettet.

- Målsætningen må siges at være indfriet på kort tid. Allerede den første måned har ellersandet.dk haft ca. 400.000 hits og antallet stiger hver dag, siger direktør Toke Terkelsen fra Uniweb.

Der er 850 online butikker tilmeldt Ellersandet.dk og der forventes at være cirka 1.000 tilmeldte inden marts 2001. Ellersandet.dk nye tiltag er at udvikle en online auktion, der vil være klar første kvartal i år 2001.

- De to nøgleord på Ellersandet.dk hedder køb og salg. Derfor vil auktionen være med til at give de butikker, der er tilmeldt yderligere en salgsmulighed og brugerne endnu en mulighed for at lave et godt køb, slutter Toke Terkelsen.

På Ellersandet.dk auktionen kan man sætte varer til salg og byde på de udstedte varer. Det er også muligt at få sin egen personlige agent, der automatisk byder for brugeren i bestemte intervaller han selv angiver. Agenten holder også brugeren orienteret om han er blevet overbudt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs