MediaWatch

NavisionDamgaard på vej frem igen

Den positive melding om rekordomsætningen fra det danske softwarefirma fik da også firmaets aktier til at stige på Fondsbørsen med det samme. Stigningen var på hele 23,5 procent i forhold til den kurs, som firmaets aktie sluttede på i sidste uge og kursen nåede dermed op på 210. Samtidig opjusterede NavisionDamgaard forventningerne til første halvår 2001 fra en tidligere forventet omsætning på 630-660 millioner kroner til nu 710 millioner. Det skriver Børsen.

Blandt IT-analytikere tolkes stigningen i omsætningen som et led i en større tendens, hvor markedet for virksomhedssoftware atter er på vej ind i et positivt leje. Dette støttes blandt andet af opadgående kurver for de helt store aktører i branchen som for eksempel SAP og Oracle. En væsentlig årsag til den positive udvikling er ifølge Børsen, at mange softwareleverandører efterhånden er i stand til at dække alle de forskellige former for IT-løsninger, som virksomhederne har brug for.

Adm. direktør for NavisionDamgaard Jesper Balzer er glad for, at der fortsat viser sig et stort behov i markedet for firmaets produkter, men vil samtidig ikke kommentere, om det er en generel tendens for markedet for virksomhedssoftware.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs