MediaWatch

Murdoch: News Corporation skal slankes

Ifølge Murdoch er det nødvendigt, at reducere News Corporations internetstab samt sænke ambitionsniveauet drastisk, når det gælder produktion af eget stof til selskabets internetsider. Nedskæringerne ventes at koste flere hundrede medarbejdere deres stilling, skriver New York Times.

Størsteparten af de nedlagte stillinger i redaktionerne på de Murdoch-kontrollerede selskaber Fox.com, Fox.Sports.com samt FoxNews.com vil ske gennem en naturlig afgang. Samtidig er det planen, at News Digital Media, hovedkontor for News Corporation's internetafdeling, vil blive lukket helt i løbet af de kommende måneder.

Ifølge en talsmand for News Corporation vil en del af medarbejderne i det nedlagte hovedkontor blive overflyttet til Fox Television, Fox Sports Channel samt Fox News Channel.

Nedskæringerne følger i kølvandet på en lignende udvikling i andre dele af internetbranchen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs