MediaWatch

Xbox er landet

Gates, der gik på talerstolen på International Consumer Electronics Show i Las Vegas, gav udover afsløringen af selskabets nye spilkonsol, Xbox, tilhørerne et indblik i Microsoft's planer for en integreret computerfremtid, skriver CNN.

Xbox, der med sin nye teknologi skal søge at tage kampen op med Sony og dets populære Playstation2 konsol, er et produkt som Microsoft's ledelse venter sig meget af. Ifølge Gates skulle især den kraftfulde video billedteknik, der befinder sig i Xbox, være med til at give konsollen styrke til at konkurrere med Playstation2.

Om planerne for den integrerede computerfremtid sagde Gates, at ny hard- og software i fremtiden ville forenkle brugen af mange computerapparater. I den forbindelse fortalte han, at Microsoft i øjeblikket er i gang med at udvikle en personlig computer, der vil forbinde alle audio, video og informationsbehov. En "udvidet PC", der ifølge Gates vil være istand til, at kommunikere med TV'ets set-top box, musikanlægget samt koordinere med andre PC'ere.

Bill Gates finder det således vigtigt, at computerbranchen leder forbrugerne over imod brugen af bredbånd og derigennem booster den trådløse infrastruktur.

Dial-up forbindelserne er ved at have nået grænsen for deres muligheder, og det er derfor nødvendigt at rykke videre mod bredbånd, kabelmodem og digital subscriber lines DSL således Gates.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs