MediaWatch

eBay åbner nyt auktionssite

I forsøget på at nå den ekslusive ende af det internetbaserede auktionsmarked, har online auktionsselskabet eBay lanceret et site, der skal koncentrere sig om at bortauktionere finere kunst, antikviteter samt sjældne genstande, skriver CNN.

Navnet på det nye site er "eBay Premier". Sitet erstatter eBay's nuværende "eBay Great Collections" site, og vil fremover sætte effekter fra adskillige prestigefyldte auktionshuse, private samlere samt gallerier på auktion.

Ifølge det nye sites øverste chef, Geoff Iddison, har eBay skabt eBay Premier ud fra indsamlet brugerfeedback, som det har indsamlet via sit nuværende site Great Collections.

Med lanceringen af sitet har eBay desuden tilføjet nye services for kunstentusiaster. Disse kan blandt andet gøre brug af en database, der indeholder historisk information af omkring en million kunstgenstande. Af andre tiltag kan nævnes et garantiprogram, hvor eBay lover sine kunder at refundere en købspris op til 50,000 dollar, i fald der er tvivl om ægtheden af den enkelte kunstgenstand.

En såkaldt "buyers premium", hvilket er et 10 procents tillæg som auktionshusene normalt forlanger i forbindelse med salget af finere effekter, er ligeledes blevet indført for at tiltrække og motivere auktionshuse samt forhandlere til at sætte deres højprofil effekter til salg.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs