EToys afskediger 70 procent

MediaWatch

Online legetøjsbutikken, der engang var dot.com branchen yngling, oplyser, at de vil afskedige 70 procent af arbejdsstyrken og lukke to lagerbygninger ned. Det sker med henblik på at reducere selskabets omkostningsniveau, skriver Wall Street Journal.

Selskabet offentliggjorde 15. december, at salget for julesæsonen kun ville blive halvt så stor som forventet. Selskabet forventer at løbe tør for midler omkring marts måned. Denne offentliggørelse har gjort det svært for eToys at skaffe finansielle midler. Selskabet oplyster nu, at det ikke forventer at opnå overskud for det skatteår, der slutter marts 2003.

EToys forklarer det lave salg i forbindelse med julen med et barskt klima inden for detailhandlen og de dårlige omstændigheder for internethandlen generelt. Selskabet har ansat Goldman Sachs Group til at finde strategiske udveje eventuelt i form af salg eller fusion af eToys.

EToys aktie, der lå på sit højeste i oktober 1999 på 86 dollar pr. aktie kollapsede efter offentliggørelsen i december. Selskabet afskediger 700 ud af 1.000 medarbejdere, hvoraf 380 allerede er afskediget.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også