MediaWatch

Tele Danmark køber Zellsoft

Zellsoft, tidligere 4web ApS, er en af markedslederne indenfor det mobile Internet. Styrket ledelse og kapitalgrundlag skal sætte turbo på Zellsofts europæiske ekspansion. Zellsoft udvikler avancerede produkter og service, der bygger på nutidens og fremtidens teknologier som SMS, WAP, GPRS og UMTS.

Virksomheden har udviklet en omfattende produktpakke af SMS og WAP-baserede løsninger og underholdningstjenester og er førende indenfor lokationsbestemte tjenester.

- Zellsoft er en virksomhed, der for alvor satser på sammensmeltningen af mobiltelefoni og Internettet. Netop det mobile Internet er et af Tele Danmarks fokusområder, hvilket gør Zellsoft til en rigtig interessant investering for Tele Danmark Innovation, siger direktør Carsten Gaarn-Larsen.

Samtidig er selskabets ledelse blevet styrket, idet Lennart Meineche bliver ny administrerende direktør i Zellsoft. Tele Danmark får to pladser i selskabets bestyrelse.

Formålet med Tele Danmark Innovation er at investere i nystartede og små innovative virksomheder, der kan tilføre indsigt, viden og adgang til nye tjenester, teknologier og forretningsmodeller.

Innovation investerer indenfor tre områder:

Internet, Mobil inkl. mobile Internet og WAP, Indhold, e-business løsninger og andre trafik og omsætningsstimulerende muligheder.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs