MediaWatch

Future Network aktier falder

Future Network's aktier er faldet dramatisk efter en offentliggørelse om, at den engelske magasin og online mediegruppe har måttet nedjustere forventningerne til 2000 på baggrund af et salg, der var 3 procent lavere end forventet.

Det er den tredje advarsel fra selskabet inden for de sidste tre måneder og skyldes et fald i salget af magasiner og aviser. Future Network har også været plaget af afblæsningen af reklamekampagner for spil, grundet et alt for lille udbud af Sony's PlayStation2 spilkonsol. Selskabets forventede indtægter er således 234 millioner britiske pund, hvilket udgør et fald fra de 260 millioner btitiske pund, som selskabet tilbage i november havde forventet at omsætte.

Indtjeningen før renter, skat og afskrivninger forventes at blive negativ med 1 million britiske pund sammenlignet med de positive forventninger tilbage fra november på 7 millioner pund. Selskabet vil forsøge at opveje det tabte salg ved at skære i de forventede investeringer for 2001 fra 30 til 20 millioner britiske pund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs