MediaWatch

Sigma fortsætter ekspansion

Sigma køber 51 procent af aktierne i det tyske konsulentfirma QIS Systemhaus, der tæller 28 ansatte og betaler 15,2 millioner svenske kroner kontant. Desuden får Sigma mulighed for at erhverve ekstra 39 procent af det tyske firma.

Købet fortsætter Sigmas ekspansion på det tyske og det amerikanske marked. Ifølge Sune Nillson, chef for e-solutions hos Sigma skal de nyerhvervede medarbejdere fra QIS arbejde for Sigmas internationale kunder.

Det danske konsulentfirma Connector tæller 15 ansatte. Sigma overtager 75 procent af firmaet. Betalingen sker med 130.000 nye aktier til en værdi af cirka 26 millioner svenske kroner. Derudover får Sigma mulighed for over en treårig periode at erhverve resten for cirka 6 millioner svenske kroner.

Sigma er førende inden for konsulentservices på forretningsområderne, e-solutions, embedded solutions og engineering solutions og har kontorer i 11 lande med 3.000 ansatte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs