MediaWatch

eBay oplever sitenedbrud

Auktionsdelen af eBay gik onsdag klokken 11:34, amerikansk vestkysttid, i sort i godt tre timer. Herefter kom sitet igen i luften for blot en halv time senere at gå ned igen. Salget af de populære Beanie Babies og den kendte Pez dispenser måtte indstilles, skriver Associated Press.

Ifølge en talsmand for eBay gik de parallelle systemer, der styrer selskabets auktionservice ned på en og samme tid. Årsagen til det simultane sammenbrud vides endnu ikke, men eBay afviser, at der skulle have været tale om hackere.

eBay oplevede store udfald så sent som i sommeren 1999. På netop den baggrund implementerede selskabet det omtalte parallelsystem, der har den fordel, at kunne holde sitet kørende selvom der samtidig er mindre fejl.

eBay's hjemmeside forblev online hele onsdagen, men køb og salgs-featuren på sitet forblev lukket under hele nedbruddet. På den baggrund valgte selskabet at udskyde lukketerminen i et døgn for de salg, der skulle være afsluttet onsdag.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs