MediaWatch

Ericsson og Saab laver venturefond

Døbt Mifactory Fund skal de to svenske selskabers nye venturefond primært investere i virksomheder, der beskæftiger sig med det mobile internet. Fonden vil således hjælpe de sydamerikanske initativtagere på områder såsom: forretningskontakter, teknisk knowhow samt kapitalfrembringelse, skriver IDG.

Ifølge Christian Shea, COO i Latinvalley.com, et af de selskaber der forventer at nyde godt af den nye fond, ser initiativet som særdeles profitabelt. Fonden har i øjeblikket 30 millioner dollar at investere med. Dette tal forventes at firdobles i løbet af den kommende tid, således Shea.

Fonden der er skabt i samarbejde med en gruppe chilenske finansselskaber kaldet Group of Said, vil få hovedsæde i Chile.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs