MediaWatch

Ericsson og Saab laver venturefond

Døbt Mifactory Fund skal de to svenske selskabers nye venturefond primært investere i virksomheder, der beskæftiger sig med det mobile internet. Fonden vil således hjælpe de sydamerikanske initativtagere på områder såsom: forretningskontakter, teknisk knowhow samt kapitalfrembringelse, skriver IDG.

Ifølge Christian Shea, COO i Latinvalley.com, et af de selskaber der forventer at nyde godt af den nye fond, ser initiativet som særdeles profitabelt. Fonden har i øjeblikket 30 millioner dollar at investere med. Dette tal forventes at firdobles i løbet af den kommende tid, således Shea.

Fonden der er skabt i samarbejde med en gruppe chilenske finansselskaber kaldet Group of Said, vil få hovedsæde i Chile.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs