MSN sætter ny rekord

MediaWatch

Microsoft har således netop offentliggjort, at MSN med udgangen af 2000 nåede op på et rekordstort antal abonnenter, idet online-tjenesten i løbet af fjerde kvartal kunne registrere mere end 4 millioner abonnenter alene i USA. Og væksten fordeler sig på stort set alle services på MSN-tjenesten, skriver newsbytes.com.

En af de store succeser for MSN var efterårets introduktion af "MSN Explorer" - en internet-browser særligt udviklet til brug af MSN. Ifølge Microsoft har mere end 3,5 millioner personer således download'et den nye browser siden introduktionen i oktober.

Også e-handelen på MSN har nået nye højder i 2000. For eksempel har de amerikanske MSN-brugere alene i fjerde kvartal 2000 anvendt cirka 3,6 milliarder dollar på produkter købt via MSN. Og i ugen efter jul havde MSN's "eShop" mere end fem gange så brugere som i samme uge i 1999.

MSN's Moneycentral, som tilbyder forskellige finansielle ydelser, oplevede desuden en fordobling af brugere i 2000 og er nu ifølge Microsoft oppe på 11 millioner unikke besøgende per måned. Endvidere er MSN's e-mail service, Hotmail, nu oppe på 86 millioner aktive brugere verden over.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter