MediaWatch

Framfab sælger ud

Framfab har netop solgt sin andel på 49,9 procent i sundheds- og helsetjenesten Docco til forsikringskoncernen Trygg Hansa. Prisen ønsker ingen af parterne at oplyse, men ifølge Framfabs Investor Relations chef Niclas Lilja er der tale om et begrænset beløb. Docco indgik indtil november måned i Framfabs kuvøseselskab Framfab Innovation. Det skriver vision.se.

Framfab Innovation var imidlertid et af de selskaber, som ikke passede ind i Framfabs kernevirksomhed efter omstruktureringen i november måned, hvor blandt andet 340 medarbejdere i Sverige blev afskediget. De daværende porteføljeselskaber hos Innovation blev derfor lagt ind under Framfab Boosters.

Framfab har fortsat andele i forskellige andre selskaber, men ifølge Niclas Lilja er det ikke usandsynligt, at disse selskaber ligeledes sælges fra, hvis de rette købere dukker op.

Trygg Hansa betragter købet af Docco som et strategisk køb for virksomhedens fremtidige forretningsmuligheder. -Købet er en del af Trygg Hansa's strategiske satsning på helseområdet og giver os store muligheder, når vi nu sammensmelter den ny og den gamle økonomi. Trygg Hansa's ejer, forsikringsgiganten Royal Sun Alliance Group, vil således anvende Norden som testmarked for internet-baserede helsetjenester, som siden skal lanceres globalt.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs