MediaWatch

Letsbuyit lukker i 11 lande

Efter en række forhandlinger med henblik på at få flere penge tilført til den skrantende e-handelsvirksomhed Letsbuyit tages der nu drastiske skridt for at redde virksomheden fra en definitiv lukning. Letsbuyit fortsætter således kun i tre lande, nemlig Sverige, Tyskland og England. Det skriver computersweden.se.

Dermed lukker Letsbuyit sine forretninger i de øvrige 11 lande: Danmark, Belgien, Spanien, Frankrig, Irland, Italien, Holland, Norge, Finland, Schweiz og Østrig. Gennem de drastiske nedskæringer håber Letsbuyit hurtigt at kunne genetablere selskabets lønsomhed og dermed atter gøre selskabet interessant for forskellige investorer.

Ifølge nettavisen.no har Letsbuyit brugt mere end 700 millioner kroner alene på IT-systemer til håndtering af logistik, ordrer med mere. Det er ensbetydende med, at selskabet har brugt cirka en million kroner om dagen, mens selskabet har været i drift. Til sammenligning brugte en af sidste års store dot.com konkurser, Boo.com, omkring 100 millioner kroner på IT-systemer inden lukningen.

Letsbuyit blev børsnoteret på Neuer Markt for et halvt år siden, men børsnoteringen indbragte langt færre penge, end selskabet havde håbet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs