MediaWatch

Slut med telefon-sex mod betaling

904-numre beregnet for særligt dyre serviceydelser forsvandt fra nytår, og fra 1. februar lukker Tele Danmark de eksisterende informationstjenester i 902-serien med takster op til 5 kr. pr. minut. Tilbage bliver 901-serien med en minutpris på 2 kr. og 9050-numre med konkurrencer til under 5 kr. pr. minut samt indsamlinger med prefix 9056 - nu med mulighed for donationer op til 150 kr. mod tidligere 50 kr.

Ændringen er blandt andet en konsekvens af en ny bekendtgørelse fra Forskningsministeriet. Herefter ville tjenester under 902-numre være forhåndsspærrede ligesom 903 og 904 numrene hidtil har været det. I december var der cirka 100 udbydere i 902-serien, men under 10 udbydere af 903 og 904-services.

Audiotext-tjenesterne, der kunne betales over telefonregningen via de særlige 900-numre, blev lanceret i december 1992.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs