MediaWatch

Slut med telefon-sex mod betaling

904-numre beregnet for særligt dyre serviceydelser forsvandt fra nytår, og fra 1. februar lukker Tele Danmark de eksisterende informationstjenester i 902-serien med takster op til 5 kr. pr. minut. Tilbage bliver 901-serien med en minutpris på 2 kr. og 9050-numre med konkurrencer til under 5 kr. pr. minut samt indsamlinger med prefix 9056 - nu med mulighed for donationer op til 150 kr. mod tidligere 50 kr.

Ændringen er blandt andet en konsekvens af en ny bekendtgørelse fra Forskningsministeriet. Herefter ville tjenester under 902-numre være forhåndsspærrede ligesom 903 og 904 numrene hidtil har været det. I december var der cirka 100 udbydere i 902-serien, men under 10 udbydere af 903 og 904-services.

Audiotext-tjenesterne, der kunne betales over telefonregningen via de særlige 900-numre, blev lanceret i december 1992.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs