MediaWatch

Strid om tysk teleselskab bilagt

Deutsche Bahn ejer 18 procent af Arcor og har en vetoret, der har forhindret selskabet i at gå på børsen. Banechef Hartmut Mehdorn frygtede at miste sin indflydelse på de bane-telerelaterede aktiviterer i Arcor, skriver tyske Handelsblatt.

Arcor, der for størstedelen ejes af Vodafone, har nu indgået en aftale med Deutsche Bahn om at lægge de bane-telerelaterede aktiviteter over i et fælles datterselskab.

Herefter skulle banen være fri for Arcors ønsker om at gå på børsen, der formodentlig vil være klar sommeren eller efteråret 2003.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs