MediaWatch

Yahoo køber HotJobs.com

TMP Worldwide, som ejer den konkurrerende jobportal Monster.com, ville ikke overbyde Yahoo, der lægger 436 millioner dollar i kontanter og aktier for at sikre sig HotJobs.com.

TMP havde oprindelig budt 460 millioner dollar i en ren aktiehandel. Men tilbuddet faldt i værdi til 355 millioner i takt med, at TMPs aktiekurs droppede.

- Yahoo ønsker at sprede sin indtjening, så portalen ikke er 100 procent afhængige af online-annoncering. Rekrutterings-området er en glimrende forretning, siger Christopher Dixon, analytiker hos UBS Warburg, til Reuters.

Monster.com er dog fortsat den største jobportal, trods Yahoos opkøb af HotJobs.com.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs