MediaWatch

World Online køber InterNord

Med en delvis overtagelse af InterNord er World Online nu blandt de førende leverandører i Danmark af bl.a. kommunale bredbåndsnetværk. InterNord har hovedsæde i Sindal i Nordjylland og kontor i Kolding. World Online udnytter opkøbet til at skabe sig repræsentation i Jylland, så virksomhedens nuværende og kommende erhvervskunder kan tilbydes bedre service.

InterNord er i gang med at levere højhastighedsnet til Løgstør kommune og et samlet net til de tre kommuner på Langeland.

"InterNord er meget langt med produktudvikling inden for SDSL, som de kommunale netværk kan baseres på. Vi overtager nu denne ekspertise, ligesom vi viderefører InterNords forretninger inden for Internet-access og hosting," siger adm. direktør Svend-Erik Jensen, World Online Denmark A/S.

"Forretningsmæssigt er det mindre interessant at installere ADSL-centraler i egne af landet med et beskedent befolkningsunderlag. Det har hidtil begunstiget de større byer, som dermed i endnu højere grad vil tiltrække erhvervslivet og den højtuddannede arbejdskraft. Derfor vil det afgjort være mere attraktivt for de mindre kommuner at deltage i en udbygning af den kommunale tele-infrastruktur, og købet af InterNord giver os nu mulighed for at deltage i dette interessante marked med betydelig vægt og kompetence," siger salgsdirektør Peter Bredgaard, World Online Denmark A/S.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs