MediaWatch

World Online køber InterNord

Med en delvis overtagelse af InterNord er World Online nu blandt de førende leverandører i Danmark af bl.a. kommunale bredbåndsnetværk. InterNord har hovedsæde i Sindal i Nordjylland og kontor i Kolding. World Online udnytter opkøbet til at skabe sig repræsentation i Jylland, så virksomhedens nuværende og kommende erhvervskunder kan tilbydes bedre service.

InterNord er i gang med at levere højhastighedsnet til Løgstør kommune og et samlet net til de tre kommuner på Langeland.

"InterNord er meget langt med produktudvikling inden for SDSL, som de kommunale netværk kan baseres på. Vi overtager nu denne ekspertise, ligesom vi viderefører InterNords forretninger inden for Internet-access og hosting," siger adm. direktør Svend-Erik Jensen, World Online Denmark A/S.

"Forretningsmæssigt er det mindre interessant at installere ADSL-centraler i egne af landet med et beskedent befolkningsunderlag. Det har hidtil begunstiget de større byer, som dermed i endnu højere grad vil tiltrække erhvervslivet og den højtuddannede arbejdskraft. Derfor vil det afgjort være mere attraktivt for de mindre kommuner at deltage i en udbygning af den kommunale tele-infrastruktur, og købet af InterNord giver os nu mulighed for at deltage i dette interessante marked med betydelig vægt og kompetence," siger salgsdirektør Peter Bredgaard, World Online Denmark A/S.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs