World Online køber InterNord

MediaWatch

Med en delvis overtagelse af InterNord er World Online nu blandt de førende leverandører i Danmark af bl.a. kommunale bredbåndsnetværk. InterNord har hovedsæde i Sindal i Nordjylland og kontor i Kolding. World Online udnytter opkøbet til at skabe sig repræsentation i Jylland, så virksomhedens nuværende og kommende erhvervskunder kan tilbydes bedre service.

InterNord er i gang med at levere højhastighedsnet til Løgstør kommune og et samlet net til de tre kommuner på Langeland.

"InterNord er meget langt med produktudvikling inden for SDSL, som de kommunale netværk kan baseres på. Vi overtager nu denne ekspertise, ligesom vi viderefører InterNords forretninger inden for Internet-access og hosting," siger adm. direktør Svend-Erik Jensen, World Online Denmark A/S.

"Forretningsmæssigt er det mindre interessant at installere ADSL-centraler i egne af landet med et beskedent befolkningsunderlag. Det har hidtil begunstiget de større byer, som dermed i endnu højere grad vil tiltrække erhvervslivet og den højtuddannede arbejdskraft. Derfor vil det afgjort være mere attraktivt for de mindre kommuner at deltage i en udbygning af den kommunale tele-infrastruktur, og købet af InterNord giver os nu mulighed for at deltage i dette interessante marked med betydelig vægt og kompetence," siger salgsdirektør Peter Bredgaard, World Online Denmark A/S.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter