MediaWatch

SimCorp køber schweizisk selskab

SimCorp siger i en meddelelse, at man med effekt fra og med 1. januar 2001 har overtaget det schweiziske softwareselskab Keymark AG. SimCorp overtager samtlige aktier i Keymark, der i forbindelse med overtagelsen skifter navn til SimCorp Business Systems AG.

Målet med opkøbet af det schweiziske selskab er, at integrere dets softwareløsninger til investeringsforeninger, hovedsagligt på bogføringsområdet, med SimCorp's eget TMS2000 system, et investment management system til finansielle institutioner. Gennem integreringen venter SimCorp, at styrke sin markedsposition som totalleverandør til investeringsforeningssektoren. Herunder gælder i særdeleshed Tyskland, hvor over 100 foreninger i dag forvalter en samlet formue på godt 2000 milliarder kroner.

Keymark, grundlagt i 1996, beskæftiger i dag 10 medarbejdere og vil fremover indgå i Simcorps organisation som et udviklingsselskab. Det schweiziske selskab ledes af direktør Hanspeter Wachter en af selskabets stiftere.

Finansielle betingelser for handlen oplyses ikke for nærværende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs