MediaWatch

Toshiba venter på Time Warner og AOL

Toshiba og Time Warner/AOL diskuterede for et år siden, forud for de mange komplikationer i forbindelse med Time Warner og AOL fusionen, en række fælles projekter inklusive et projekt i Japan. Toshiba vil gerne indlede et samarbejde med Time Warner og AOL med henblik på introduktionen af en indholdskultur og software i Toshiba's produkter, skriver Wall Street Journal.

Time Warner og Toshiba ønsker at kombinere Toshiba's erfaringer med mobilteknologi med underholdningsgigantens udbud af tegnefilmskarakterer, animerede indhold og spillefilm. Projektet i Japan består i leveringen af underholdningsservices for NTT DoCoMo's mobile Internet service i-mode.

Toshiba får med samarbejdet mulighed for at fremskynde sin langsigtede plan om øgede indtægter fra Internet relaterede services. Selskabet, der er verdens førende producent af notebook PC'er, etablerede tidligere på året en afdeling til udvikling af nye Internet services.

Time Warner og AOL vil gerne have foden inden for på det japanske mobiltelefonmarked, hvor konkurrenten Walt Disney allerede har 430.000 abonnenter.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs