MediaWatch

Telia reducerer fastnettakst

Den ny prisstruktur sker samtidig med, at Tele Danmark netop har sat priser på opkald op, men har sænket minutprisen på fastnetsamtaler. Telia påtænker at sænke prisen for deres private kunder med fast forvalg til 25 øre i forhold til 28 øre i minuttet inklusive moms i dagtimerne. Om aftenen, natten og i weekenden bliver prisen halveret. Til gengæld hæves prisen for at ringe op fra 12,5 øre til 25 øre ligesom hos Tele Danmark, skriver Børsen.

Blandt de fem største teleselskaber er det dyrest at være fastnetkunde hos Tele Danmark. Selskabet har en minutpris på 28 øre i minuttet, men fjerntaksten er til gengæld sænket til samme niveau i hele landet. Det næst dyreste selskab, Sonofon, ændrer foreløbig ikke på sine takster, der ligger så højt som på 29 øre i minuttet til gengæld for den lave opkaldstakst på 13 øre. Sonofons prissystem er til gavn for kunder med mange korte opkald.

Telia bliver derved landets næst billigste teleselskab efter Tele 2, der forventer at sænke minuttaksten fra 25 til 22 øre i minuttet, men hæve opkaldstaksten til 25 øre. Mobilix bliver det tredje billigste selskab, med en minutpris på 26 øre og en opkaldsafgift på 25 øre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs