MediaWatch

Intel lancerer MP3

Den ny MP3 er på størrelse med et spil kort og lanceres i forbindelse med Consumer Electronic Show i Las Vegas, men afspilleren vil først blive udbudt til salg overfor forbrugerne i februar måned. Intel's ny MP3 afspiller indeholder en 128 megabyte flash hukommelse og kan lagre op til fire timers musik, hvilket er dobbelt på meget som de fleste andre MP3 afspillere på markedet, skriver AP.

Afspilleren lanceres på et marked med stor konkurrence mellem forskellige typer MP3 afspillere. International Data forudser, at netop markedet for håndholdte MP3 afspillere vil vokse fra 1,3 millioner enheder i USA i 2000 til 6,7 millioner i 2003. MP3 afspilleren er en del af en produktlinie, som Intel satser på udover computer microprocessor området, hvor firmaet er dominerende.

Intel har siden 1999 lanceret PC kamera, trådløst tastatur og mus og diverse home networking produkter samt forskelligt digitalt legetøj til brug på PC'eren.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs