MediaWatch

Intel lancerer MP3

Den ny MP3 er på størrelse med et spil kort og lanceres i forbindelse med Consumer Electronic Show i Las Vegas, men afspilleren vil først blive udbudt til salg overfor forbrugerne i februar måned. Intel's ny MP3 afspiller indeholder en 128 megabyte flash hukommelse og kan lagre op til fire timers musik, hvilket er dobbelt på meget som de fleste andre MP3 afspillere på markedet, skriver AP.

Afspilleren lanceres på et marked med stor konkurrence mellem forskellige typer MP3 afspillere. International Data forudser, at netop markedet for håndholdte MP3 afspillere vil vokse fra 1,3 millioner enheder i USA i 2000 til 6,7 millioner i 2003. MP3 afspilleren er en del af en produktlinie, som Intel satser på udover computer microprocessor området, hvor firmaet er dominerende.

Intel har siden 1999 lanceret PC kamera, trådløst tastatur og mus og diverse home networking produkter samt forskelligt digitalt legetøj til brug på PC'eren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs