MediaWatch

e-Julefyringer i San Francisco

Det viser en undersøgelse foretaget af en lokal arbejdsformidling, Valleyjobs.com.

- I 2001 forventer vi endnu hårdere tider for Internet-branchen - ikke bedre. Det er særligt Internet-konsultationsfirmaer, indholdsleverandører og Internet-udbydere, der har måtte skære hårdest i arbejdsstyrken i december. Fyldt op med venture-kapital poppede nye Internet-virksomheder op indenfor nærmest ethvert forretningsområde. Men desværre koncentrerede en række af disse nye e-virksomheder sig for meget på, at spendere for mange penge på reklamekampagner og sofistikerede websider i håbet om, at det nok skulle gå alt sammen, udtaler en talsmand fra Valleyjobs.com til European Investor.

Ifølge en undersøgelse fra en "non-profit industri group" havde IT-industrien i San Francisco i 1999 40.000 ansatte i over 1.000 virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs