MediaWatch

Ivrige Hong Kong-surfere

AC Nielsen har undersøgt surfer-vanerne hos Internet-brugerne i 18 lande igennem oktober måned og fandt frem til, at beboere i Hong Kong gennemsnitligt benytter 10 timer og 13 minutter på Internettet om måneden, skriver Reuters.

Den gennemsnitlige surfer i USA bruger til sammenligning 10 timer og fire minutter om måneden, mens canadiere, der kom ind på en tredje plads, benytter otte timer og 58 minutter om måneden.

Ifølge AC Nielsen skyldes det lavere Internet-forbrug hos amerikanerne, at de bevæger sig endnu mere sikkert rundt end andre net-surfere og har derfor ikke behov for at bruge så megen tid som fx beboerne i Hong Kong.

- I denne tidlige fase af Internettet er Hong Kong surferne stadig i en læreproces i, hvordan de skal benytte Internettet som et informationsværktøj, siger den administrerende direktør for AC Nielsen eRatings.com, Hugh Bloch, i en udtalelse.

Han tilføjer, at de amerikanske surfere er i en fase, hvor de forfiner deres Internet-vaner, og derfor nu bruger færre websites, hvor de til gengæld så opholder sig længere.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs