MediaWatch

Ivrige Hong Kong-surfere

AC Nielsen har undersøgt surfer-vanerne hos Internet-brugerne i 18 lande igennem oktober måned og fandt frem til, at beboere i Hong Kong gennemsnitligt benytter 10 timer og 13 minutter på Internettet om måneden, skriver Reuters.

Den gennemsnitlige surfer i USA bruger til sammenligning 10 timer og fire minutter om måneden, mens canadiere, der kom ind på en tredje plads, benytter otte timer og 58 minutter om måneden.

Ifølge AC Nielsen skyldes det lavere Internet-forbrug hos amerikanerne, at de bevæger sig endnu mere sikkert rundt end andre net-surfere og har derfor ikke behov for at bruge så megen tid som fx beboerne i Hong Kong.

- I denne tidlige fase af Internettet er Hong Kong surferne stadig i en læreproces i, hvordan de skal benytte Internettet som et informationsværktøj, siger den administrerende direktør for AC Nielsen eRatings.com, Hugh Bloch, i en udtalelse.

Han tilføjer, at de amerikanske surfere er i en fase, hvor de forfiner deres Internet-vaner, og derfor nu bruger færre websites, hvor de til gengæld så opholder sig længere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs