Ivrige Hong Kong-surfere

MediaWatch

AC Nielsen har undersøgt surfer-vanerne hos Internet-brugerne i 18 lande igennem oktober måned og fandt frem til, at beboere i Hong Kong gennemsnitligt benytter 10 timer og 13 minutter på Internettet om måneden, skriver Reuters.

Den gennemsnitlige surfer i USA bruger til sammenligning 10 timer og fire minutter om måneden, mens canadiere, der kom ind på en tredje plads, benytter otte timer og 58 minutter om måneden.

Ifølge AC Nielsen skyldes det lavere Internet-forbrug hos amerikanerne, at de bevæger sig endnu mere sikkert rundt end andre net-surfere og har derfor ikke behov for at bruge så megen tid som fx beboerne i Hong Kong.

- I denne tidlige fase af Internettet er Hong Kong surferne stadig i en læreproces i, hvordan de skal benytte Internettet som et informationsværktøj, siger den administrerende direktør for AC Nielsen eRatings.com, Hugh Bloch, i en udtalelse.

Han tilføjer, at de amerikanske surfere er i en fase, hvor de forfiner deres Internet-vaner, og derfor nu bruger færre websites, hvor de til gengæld så opholder sig længere.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også