MediaWatch

LetsBuyIt foran betalingsstandsning

Den tyske IT-børs oplyser til Reuters, at det skete på LetsBuyIt's egen foranledning. Aftenen forinden efter børstid havde LetsBuyIt i en "pligtoffentliggørelse" oplyst, at selskabet vil gennemføre et "foreløbigt Moratorium ifølge hollandsk lov". Hvad det helt konkret betyder fremgår ikke af selskabets meddelelse. Normalt forstår man ved Moratorium at der er tale om betalingsstandsning.

I længere tid har det stået klart, at selskabets pengetank ikke rækker langt og krisen for LetsBuyIt er blevet mere og mere akut. På børsen i Frankfurt har der således i længere tid ikke været nogen tillid til selskabet længere.

Krisen hænger sammen med, at LetsBuyIt i perioden fra januar til september har brugt næsten 800 millioner kroner. Nordisk chef for LetsBuyIt, Magnus Wistam, sagde i starten af denne måned til mediawatch, at selskabets penge rækker langt nok til, at selskabet kan klare sig indtil næste sommer.

Men ifølge Dagens Industri (5. december) vil pengekassen imidlertid være tom allerede i marts måned, hvis selskabets tab fortsætter med samme styrke som i september. Men det vil ikke være tilfældet, sagde Magnus Wistam i begyndelsen af denne måned, og understregede, at han betragtede påstandene herom som spekulationer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs