MediaWatch

Weiss-diktat rammer patienttelefoner

Alle overtakserede tjenester - de såkaldte Service 900-numre - går i det hele taget en uvis fremtid i møde, fordi hele 900-systemet er dikteret ændret med kort varsel. Det skriver Børsen.

Tele Danmarks pressechef, Max Stougaard siger, at Tele Danmark er kede af at få relativt kort tid til at finde nye løsninger i forhold til de 900-tjenester, der bliver berørt.

Adm. Direktør Poul Kyed fra Tele-Punkt Søborg A/S, der driver patienttelefoner for bl.a. Rigshospitalet er meget utilfreds med bekendtgørelsens krav. Hidtil har det været muligt at stille telefoner gratis til rådighed til patienterne mod at kunne overtaksere dem, der ringer op. Ifølge Poul Kyed fordoblede det antallet af telefoner til patienterne. Det vil med det nye krav ikke længere være muligt.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs