MediaWatch

Kraftigt fald i T-Online aktie

En uvenlig eftermiddag blev det til for Europas største Internet-operatør T-Online på Neuer Markt børsen. Klokken 12:30 var kursen faldet til 12,30 euro, hvilket er det hidtil laveste niveau for T-Online.

Det er 74 procent under den hidtil højeste kurs i maj på 48 euro - en måned efter at selskabet var blevet børsnoteret. Midt på eftermiddagen rettede kursen sig dog noget på til 12,40 euro, svarende til et samlet fald over dagen på 5,92 procent, skriver Reuters.

Faldet i den højtvægtede T-Online aktie stod for næsten halvdelen af faldet på 1,31 procent i vækstindekset Neuer Markt Nemax 50.

Ifølge en Frankfurt-baseret aktie analytiker skyldes nedgangen for T-Online på børsen, at investorerne er i gang med at rydde op inden årets udgang i deres aktieporteføljer.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs