MediaWatch

Kraftigt fald i T-Online aktie

En uvenlig eftermiddag blev det til for Europas største Internet-operatør T-Online på Neuer Markt børsen. Klokken 12:30 var kursen faldet til 12,30 euro, hvilket er det hidtil laveste niveau for T-Online.

Det er 74 procent under den hidtil højeste kurs i maj på 48 euro - en måned efter at selskabet var blevet børsnoteret. Midt på eftermiddagen rettede kursen sig dog noget på til 12,40 euro, svarende til et samlet fald over dagen på 5,92 procent, skriver Reuters.

Faldet i den højtvægtede T-Online aktie stod for næsten halvdelen af faldet på 1,31 procent i vækstindekset Neuer Markt Nemax 50.

Ifølge en Frankfurt-baseret aktie analytiker skyldes nedgangen for T-Online på børsen, at investorerne er i gang med at rydde op inden årets udgang i deres aktieporteføljer.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs