MediaWatch

Hacker-kongres i Berlin

Fag-kongressen, der arrangeres af den legendariske Chaos Computer Club fra Hamborg, beskæftiger sig også i år med en række temaer om informationsteknologi, computersikkerhed, Kryptografi og den "kritisk-skabende" diskurs.

Forrige år deltog 1400 hacker-aktivister fra hele verden. Da "Hackcenteret" sidste år fuldstændig var overfyldt kræves der dette år en særlig invitation for at kunne komme ind.

Så vidt vides var det eneste "uheld" ved seneste års fag-kongres, at det hessiske politis landsforbunds hjemmeside i adskillige timer var udsat for adskillige hackerangreb.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs