MediaWatch

Hacker-kongres i Berlin

Fag-kongressen, der arrangeres af den legendariske Chaos Computer Club fra Hamborg, beskæftiger sig også i år med en række temaer om informationsteknologi, computersikkerhed, Kryptografi og den "kritisk-skabende" diskurs.

Forrige år deltog 1400 hacker-aktivister fra hele verden. Da "Hackcenteret" sidste år fuldstændig var overfyldt kræves der dette år en særlig invitation for at kunne komme ind.

Så vidt vides var det eneste "uheld" ved seneste års fag-kongres, at det hessiske politis landsforbunds hjemmeside i adskillige timer var udsat for adskillige hackerangreb.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs