Kursdyk for Network Associates

MediaWatch

Network Associates, der bedst er kendt for dets McAfee virus software, meddelte desuden i tirsdag, at selskabets administrerende direktør og finanschef ville fratræde. Sammen med udsigten til vigende omsætning og overskud forårsagede det et dyk i aktiekursen på 7,25 dollar til 4,5 dollar per aktie på børsen i New York, skriver Financial Times.

Network Associates er det seneste software firma, som på grund af udsigten til faldende salg og lagerophobninger, har måttet skrue ned for forventningerne til fremtiden. Ifølge den nylige profitadvarsel forventer selskabet et tab på mellem 130 og 140 milliarder dollars for det kvartal, som udløber per 31. december. Oprindeligt havde man forventet et overskud på 31 cent per aktie.

Omsætningen forventes af blive mellem 55 og 65 millioner dollar, men selskabet står til at skulle bære en yderligere nedjustering af tidligere realiseret omsætning på 120 millioner dollar, fordi man bliver nødsaget til at tilbagejustere leveringer og tilbagetage varelagre fra kunderne.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også