MediaWatch

TDC op på spekulationer om ny hovedaktionær

Det er spekulationer om, at Tele Danmarks nuværende hovedaktionær, amerikanske SBC vil afhænde aktieposten til Deutsche Telekom, der giver Tele Danmark en længe efterspurgt kursmedvind.

I en avisartikel i Welt am Sonntag vurderer en analytiker af den europæiske telesektor, at Deutsche Telekom vil være en oplagt køber af Tele Danmark, idet Deutsche Telekom med et køb af Tele Danmark vil opnå markedsdækning i Skandinavien, Schweiz, Belgien og Holland. Ligeledes har Danske Bank og analytikere fra den tyske bank West LB Panmures vurderet, at Deutsche Telekom er den rette køber af Tele Danmark - også set i lyset af den lave kurs på Tele Danmark aktien.

Amerikanske SBC's mulige interesse i at afhænde Tele Danmark ses i lyset af overvejelser om, at SBC ønsker at trække sig ud af Europa, SBC's dårlige resultater på det amerikanske hjemmemarked og at bindingsperioden for SBC's salg af den 41,6 procents aktiepost i TDC udløber i januar.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs