MediaWatch

Belgisk 3G auktion udsættes

I henhold til den oprindelige plan for tildelingen af de belgiske UMTS-licenser skulle auktionen have startet i slutningen af december 2000. BIPT er på grund af problemer med vedtagelse af det lovmæssige grundlag for auktionen blevet nødsaget til at udsætte auktionen til marts 2001, skriver TotalTelecom.

Belgiens tre nuværende mobiltelefoni operatører, Proximus, KPN Orange Belgium og Mobistar har alle meddelt, at de vil deltage i den kommende 3G auktion og det samme har joint venture samarbejdet Suez Lyonnaise Telefonica.

Proximus er med en GSM-andel på 65 procent den dominerende udbyder af mobiltelefoni på det belgiske marked. Selskabet ejers i fællesskab af Belgacom og Vodafone Group. Tele Danmark ejer 16,5 procent af Belgacom, der igen ejer 75 procent af mobilselskabet Belgacom Mobile.

Tele Danmark har ifølge Børsen ingen planer om yderligere at forstyrre organisationen under auktionen. Ifølge Tele Danmarks pressechef, Max Stougaard, har Tele Danmark ikke i sinde direkte at blande sig i Belgacoms deltagelse i auktionen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs