MediaWatch

Fortsat fald i NavisionDamgaard

Det er verdens største softwareproducent Microsofts overtagelse af NavisionDamgaards største konkurrent inden for ERP-systemer, Great Plains, der sætter NavisionDamgaard aktien under pres.

I fredags kom Sydbank med en nedjustering af NavisionDamgaard aktien fra køb til sælg. Sydbank ser NavisionDamgaards internationale konkurrencemuligheder stærkt reducerede med Microsofts overtagelse af Great Plains, idet konkurrenten får store fordele i form af finansielle kræfter og teknologisk kompetence i produktudviklingen. Hertil kommer de markedsfordele Great Plains vil få ved at kunne sælge sine produkter som pakkeløsninger til Microsoft-kunder.

Fra et niveau på cirka kurs 220 ved fusionsmeddelelsen midt december til p.t. kurs 155 er ERP-aktien således faldet med næsten 30 procent.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs