MediaWatch

Fortsat fald i NavisionDamgaard

Det er verdens største softwareproducent Microsofts overtagelse af NavisionDamgaards største konkurrent inden for ERP-systemer, Great Plains, der sætter NavisionDamgaard aktien under pres.

I fredags kom Sydbank med en nedjustering af NavisionDamgaard aktien fra køb til sælg. Sydbank ser NavisionDamgaards internationale konkurrencemuligheder stærkt reducerede med Microsofts overtagelse af Great Plains, idet konkurrenten får store fordele i form af finansielle kræfter og teknologisk kompetence i produktudviklingen. Hertil kommer de markedsfordele Great Plains vil få ved at kunne sælge sine produkter som pakkeløsninger til Microsoft-kunder.

Fra et niveau på cirka kurs 220 ved fusionsmeddelelsen midt december til p.t. kurs 155 er ERP-aktien således faldet med næsten 30 procent.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs